Mittwoch, September 13, 2006

Falafel


Buda falafel, bunuda sevgili Nailenin (aintab sofrasinda)sayfasinda gördüm ve yaptim. Gercekten denenmesi gereken bir tat, haslanmis ve ezilmis nohutla ve baharatlarla yapilan köfteler. Tek kelimeyle harika, ellerine saglik naile. Bununda tarifini Nailenin sayfasinda bula bilirsiniz, kolay gelsin afiyet olsun.

14 Kommentare:

Damak Tadı hat gesagt…

Şeker,desene sen bugün mutfak kuşu olmuşun da bu yüzden fazla cik cik yapamamışsın.)Bunlar harika olur biliyor musun?? evet desene,şimdi yaptım yedim harika oldu dediğini duyar gibiyim.Ellerine sağlık canım,afiyetle yersiniz.Miniklerde umarım severek yerler.

Bak şeker,www.gurme.net bu sayfa HIRSIZZZZZZ..dikkat et resimleri ve tarifleri çalıyor.Hemen resimlerine sahip çık,zincir tak,kilit tak ne yaparsan yap alıp kaçmasınlar.Seni çok öpüyorum,sevincin çok,aşın bol,neşen hiç eksilmesin şekerrrrr.

Sevgilerrrrr

tatli-tuzlu hat gesagt…

Merhaba kruidnagel, bizim burdadada satiyorlar, ama hic alip yemedim. Ilk nailenin sayfasinda gördüm,vallaha süper tatlari vede cok kolay yapimi, sevgiler behiye

tatli-tuzlu hat gesagt…

Gülüm, harika hemide o bicim. Cocuklar varsa okulada götürelim dediler ama malesef...

Hayatim dün girdim o adilerin sayfasina, hep senin resimlerin tariflerin. Gercekten cok üzüldüm,herkesin emek semek yaptigi seylere sahip cikiyorlar.Sen o tatli canini üzme, onlar bulur belasini.
Bende seni öpüyorum tesekkür ederim o güzel dilkelerin icin canim

Damak Tadı hat gesagt…

Tatlı şeker,
Sen artık bir sefer yapıp nasıl olduğunu gördükten sonra artık çekinmeden sık sık yaparsın.Hem karbonhidrat yönünden çocuklarada iyi gelir.Aman da aman Falafel de yaparmış benim şekerim.Kimbilir ne de tatlı olmuştur,çocuklarda bayılıp yemişlerdir.Behiye'ciğim napacaksın sanal dünya burası herkes herkese saldırabiliyor.Kime ne yapacaksın.Aslında burdan bir yakalasam,benim uzun bir sopam ucunda da tokmağı var.Hırsızlar alırken ben burdan hemen bir tokmak başlarına doinggg doinggg alamadan anında yerde.Amman hayal gücüm varmış benimde.))

Şeker çok öperim,çocuklarıda öp benim için.Şimdi işimin başına dönüyorum.Hadi hoşçakal,arkamı döndüm uygun adım marş marş nereye tabiiki masa yönüne.))

Çok öperim seni çokkk şekerrrr.

Damak Tadı hat gesagt…

Canım benim,ben şimdi çıkıyorum eve doğru koşmaya hazırlanıyorum 1-2 dk içersinde.Bakalım ne kadar sürecek eve ulaşmam.Artık yeni bir yöntem buldum zıplaya zıplaya gidiyorum tıpkı kanguru gibi.Nasıl mı?? ayakkabıların altına yay taktırdım onlarla arabaların arasından zıplaya zıplaya gidiyorum canım.Şimdi kaçtım ben şeker çok çok öpücük ve sevgiler sana ve çocuklara.


Tschüssssss

Anonym hat gesagt…

Merhaba elinize sağlık falafeli bende hiç denemedim inanın şimdi tadını çok merak ettim görüntüsü harika görüşmek dileğiyle iyi akşamlar.

tatli-tuzlu hat gesagt…

Sevgili susam yorumun icin tesekkürler, gercekten denenmesi gereken bir tat, yiyen pisman yemiyen binpisman.....
Kolay gelsin, sevgiler

tatli-tuzlu hat gesagt…

Allah iyligini versin gül emi,gülmekten karnim agridi ya,arabalarin arasindan zipladigini düsünüyorumda :)))))

Vallaha hic fena olmaz o adilerin kafasina ikitane indirsen, fazlasiyla hak ediyorlar.

Isindede kolayliklar diliyorum,burdan sevgiler selamlar ve öpücükler yolluyorum, bagdat caddesine gülüm, kendine iyi bak
BYYYYYY

Damak Tadı hat gesagt…

Sevgili Behiye'ciğim,
Caddeye senden çok selam söyledim inan.(Cadde de gördüğüm kişilere,hatta biz tanımıyoruz öyle birini dediler bende şimdi tanımış oldunuz dedim binaya girdim)

Şeker sana ve ailene,tüm sevdiklerine hatta komşuna bile çok güzel bir hafta diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun canım.Şimdi istersen bi koşu komşuna inip söyle canım iyi dileklerimi ve selamlarımı.Seni ve minikleri çok öpüyorummm..

Sevgiyle kalın,yüzünüzden tebessümünüz hiç eksik olmasın..

Anonym hat gesagt…

Behiye'cim ellerine sağlık. Görüntü çok güzel ama bende hiç yemedim. Gayet güzel olduklarına eminim.Sevgiler Ebru

Anonym hat gesagt…

yorumumu göremiyorum behiye

tatli-tuzlu hat gesagt…

Ebru hangi yorumu dedigini bilmiyorum vallaha, bu sefer yanlislikla kimsenin yorumunuda silmedim.Galiba buraya ulasmadi canim yorumun.
ha sen herhalde yukardaki yorumu diyorsun,eger oysa iste simdi ekledim canim. Güzel yorumun icin ayriyeten tesekkür ederim, denemeni de tavsiye ediyorum, pisman olmuycaksin. Kolay gelsin, sevgiler behiye

Güzel bir hafta sonu diliyorum size ebrucum,öptüm....

tatli-tuzlu hat gesagt…

Gülüm sagolasin canim benim ya, bakiyomda hic tadin yokun,takma kafani arkadasim,hafta sonu iyice dinlen. Güzel yorumun icin sagolasin,öptüm canim arkadasim.

baak harika bi hafta sonu seni bekliyor GÜL

Anonym hat gesagt…

Merhaba Behiye falafel harika görünüyor. Ellerine sağlık canım benide link olarak eklenişsin bende seni ekleyeyim. Teşekkürler Nesrin