Dienstag, Dezember 05, 2006

Isim bulundu..........


Arkadaslar tavsanimiza isim bulduk nihayet, kizim boncuk olsun dedi öyle kaldi. Arkadaslarda bir kac isim önerisinde bulunmuslardi cok tesekkür ederim hepinizede,oglumda "zeytin" isminden hoslanmisti ama sonucta kizin dedigi oldu. Bir kac arkadasta disimi erkekmi diye sormuslarda vallaha o soruya cevap veremiycem,malesef bizde bilmiyoruz.Güzel dilekler vede yorumlar icin hepinizede tesekkür ederim arkadaslarim.

2 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

Zeytin yakismis tavsanniz siyahya,nasil alistinmi?canim yorumunu okudum ve cok haklisin,müslüman oldugumuzdan dolayi bizi hep disliyorlar cogu öyle,rarda bir cikiyor iste bizim grubu kuran ögretmen arkadas gibi,simdi daha fazlalasti türk düsmnligi,dilde bilsen yine yabancisin onlarin gözünde,ben bizim burdaki kadinlara dil ögrenmeleri icin iy bir firsat oldugunu söylüyorum,yoksa kendimizi bunlara kabul ettirmek icin degil,dil bilmeyince hakkimizida alamayiz susup kaliriz en azindankendimizi ifade edecek kadar bilirsek iyi olmazmi,belki duymussundur burdaki partideki türk milletvekilleri basinizi acin almanlara uyum saglayin diye sacma sapan laflar ettiler sanki baslarini acinca dislanmiyacaklar hem herkesin basi kapali degil yinede türk oldugu icin ayni davraniyorlar,ben almanlarin entegrasyon anlayisini suna bagliyorum,müslüman olusumuz türk olusumuz onlari rahatsiz ediyor,yoksa cok umurlarinda degiliz zaten.

Unknown hat gesagt…

aman yaa bak suna ne sirincik.Babam kucukken almisti bana ve kardesime.Bir beyaz bir siyah didi.Taaaki duvarlari kemirkeye baslayincaya kadar bizimdiler.Sonra annem gondermisti onlari...Hadi size tavsanciklara iyi eglenmeler Behiyecim..